top of page
YFF:n tukituotteita
image_6483441.JPG
image_6483441 (2).JPG

Your Finnish Friendsin suunnittelemat ja Karren Oy:n toteuttamat paidat, pipot ja hupparit ovat saapuneet Helsingin varastolle.
 

i) Paidan hinta on 32€ (26,20€ + postituskulut 5,80€),

ii) Pipon hinta on 22€ (16,20€ + postituskulut 5,80€),

iii) Hupparin hinta on 39€ (32,20€ +  postituskulut 6,80€).
 

Jos ostat kaksi tai kolme tuotetta, veloitetaan sinulta vain yksi postitusmaksu. 

Kokotaulukko: S-XXL

 

Tuotot käytetään Ukrainassa taistelevien suomalaisten tukemiseen yhdistyksen toiminnan rahoittamiseen.

 

Mikäli kiinnostuit tilaamaan, laita sähköpostia osoitteeseen yffpaidat@proton.me toivomastasi koosta. Tuotteet toimitetaan toivomaasi osoitteeseen.

karren-logo.png

Jokaisen Your Finnish Friends -kuoren myynnistä 30% lahjoitetaan Ukrainassa taistelevien suomalaisten tukemiseen. Kantamalla näitä kuoria mukanasi osoitat tukesi vapaaehtoisille.
 

Kuoren keskellä oleva kuva on painatettu kotimaiseen saarnipuuhun. Kuvassa on suomalainen vapaaehtoistaistelija pimeänäkölaitteen läpi kuvattuna. YFF on varustanut kuvassa olevaa taistelijaa ja hänen ryhmäänsä suurella määrällä tarvikkeita.

Tämä riipuksen myyntituloilla tuetaan Ukrainassa suomalaisten vapaaehtoisten lääkintävarusteiden ja suojavarusteiden hankintaa. Jokaisesta myydystä riipuksesta menee 30% YFF:lle, jonka kautta tuki menee Ukrainassa taistelevien suomalaisten varustamiseen.

 

Ostaessasi tämän riipuksen saat kauniin muiston tuestasi Ukrainan suomalaisvapaaehtoisille. Riipus on valmistettu hopeasta käsityönä ja sen yksityiskohdat on huolellisesti käsin kaiverrettuja. Riipuksen hankinta on kaunis tapa ilmaista tukesi ja samalla liityt osaksi auttajien ketjua.

image.png

Tuoreet Pyssyt osallistuu Ukrainan auttamiseen Suomen historiasta teemansa ammentavilla hihamerkeillä, koska Ukrainan asia on meidän yhteinen. Ukraina on tilanteessa, jossa niin se kuin Suomikin ovat olleet useaan otteeseen historiansa aikana.

 

Jokaisesta ostamasta merkistä lahjoitetaan yksi euro YFF:lle käytettäväksi suomalaisten vapaaehtoisten auttamiseen heidän parhaaksi katsomallaan tavalla

image.png
bottom of page