top of page

Yhteistyökumppanit

Your Finnish Friendsilla on arvokkaita yhteistyökumppaneita yritysmaailmassa: Karren Oy, Mil-Spec, Ainua Jewelry ja Lastu. 

 

SM-Liigan joukkueiden fanituotteita teettävä tekstiiliyritys Karren Oy on ollut alusta asti mukana Your Finnish Friends ry:n toiminnassa. 

Karren Oy on 30-vuotias tekstiilialan perheyritys, jonka periaate tukea Ukrainaa näkyy vahvasti yrityksen ja yhdistyksen välisessä yhteistyössä. Yhdistyksen toimintaa ei tarvinnut Karren Oy:lle erikseen markkinoida – molemmille oli ilmiselvää, että Ukrainan itsenäisyyttä on puolustettava.

 

Yhteistyö tuotteiden suunnittelussa, toimittamisessa ja myynnissä on toiminut mutkitta. Tuotteet ovat laadukkaita, ja kommunikaatio välillämme on selkeää.

 

Olemme myyneet tuotteitamme tuhansien eurojen edestä, ja kauppa käy edelleen. Karren Oy on ollut merkittävä yhteistyökumppani Ukrainaa puolustavien suomalaisten varustehankintojen mahdollistamisessa.

 

https://www.karren.fi/ 

 

Mil-Spec on verkkokauppa ulkoilusta, ammunnasta ja maanpuolustuksesta kiinnostuneille. Yrityksen kolme arvoa ovat kotimaisuus, kestävyys ja ekologisuus. Mil-Spec pyrkii tekemään tuotteensa Suomessa, ekologisista materiaaleista ja mahdollisimman vähän ympäristöä rasittavalla tuotantotavalla. 

 

Mil-Specin myydessä tuotteitaan Twitterissä käyttäjät kysyivät, mitä kautta yritys tukee Ukrainaa. Tuolloin Mil-Spec olikin vielä yhteistyökumppania vailla, ja käyttäjät suosittelivat heille meitä. Jälleen kerran iso kiitos tukijoillemme!

 

Vain parilla napin painalluksella saat itsellesi tyylikkäitä Ukraina-tarroja ja samalla tuet Ukrainaa puolustavia suomalaisvapaaehtoisia. Jokaisesta myydystä Ukraina-aiheisesta tuotteesta lahjoitetaan kaksi euroa Your Finnish Friends ry:lle pimeänäkölaitteiden hankinnan rahoittamiseksi.

 

Yhteistyö tukee yhdistyksen tavoitetta ostaa pimeänäkölaitteita vapaaehtoisille ja näin parantaa Ukrainan kykyä puolustautua pimeässä.

 

https://milspec.fi/about-us-3/Edustatko yritystä tai tahoa, joka haluaisi tehdä yhteistyötä Ukrainassa taistelevien suomalaisten tukemiseksi?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yourfinnishfriends@protonmail.com ja jutellaan lisää!

bottom of page